Interieur advies op maat

Jouw stijl, is mijn visie.

Het inrichten van je huis is spannend! Soms hebben kleine aanpassingen in styling al grote impact op de uitstraling van uw interieur. Wil je jouw woning inrichten of restylen, maar heb je geen idee waar te beginnen?

Voor mijn nieuwe appartement was ik op zoek naar een compleet nieuwe inrichting. Ik kwam terecht bij The Good Life in Noordwijk. Nelleke heeft mij van het begin tot het einde geadviseerd en zo hebben we prachtige meubels en accessoires bij elkaar gezocht. Wat een mooie spullen en wat een goede service! Ik geniet dagelijks van mijn prachtig ingerichte appartement.

Judith Verhart
Klant

Interieur advies op maat

Vind je het lastig om de juiste kleuren te matchen of heb je moeite met het inrichten van een bepaalde ruimte? Goed nieuws ik kan je helpen.  Met interieurstyling vertaal ik jouw persoonlijkheid naar een eigen sfeer, het is juist die eigenheid dat van jouw huis een thuis maakt.

Mijn jaren 30 huis heeft een moderne inrichting waar ik graag een gezellige Franse twist aan wilde geven. Nelleke nam als uitvalsbasis mijn ouderwetse 8-ruits openslaande tuindeuren en zo zijn we op zoek gegaan naar accessoires in blauw en natuurtinten. We zijn begonnen in de keuken en hebben zo het hele huis afgestyled. Soms had ik geen inspiratie en dan kwam Nelleke weer met een geweldig idee. Ik mocht ook altijd nadenken of iets meenemen op zicht. Nelleke was nooit opdringerig. Dankzij The Good Life is mijn huis precies geworden zoals ik het altijd heb gewild. Merci beaucoup, Elke van Weezel

Elke van Weezel
Klant

Onze Team

Het team van The Good Life Noordwijk

Nelleke Meiland

Eigenaresse & Stylist

Babette Meiland

Stylist & Verkoopmedewerker

Ben Akkerman

Verkoopmedewerker