Uyuni LED kaarsen

Ben jij ook dol op kaarsen, maar bang dat je ze vergeten bent uit te blazen? De LED-stompkaarsen van Uyuni hebben de traditionele uitstraling van en zien en voelen aan als echte kaarsen. De unieke 3D-vlam imiteert een echte vlam,

149 resultaten

Alles over Uyuni LED kaarsen

Ontdek de betoverende Uyuni LED-kaarsen, geïnspireerd door de kristalheldere nachthemel boven de Zuid-Amerikaanse zoutvlakten van Uyuni. Geniet van de serene sfeer die deze innovatieve kaarsen in elk huis brengen, met een heldere, rookvrije gloed die de atmosfeer verrijkt.

Het authentieke wasoppervlak van Uyuni-kaarsen draagt bij aan de warmte van kaarslicht, zonder de schadelijke chemicaliën van gewone waskaarsen. Ervaar het zachte, flikkerende licht dat elke ruimte verlicht, waardoor een kalmerende en uitnodigende ambiance ontstaat.

De veelzijdigheid van Uyuni-kaarsen komt tot uiting in de handige afstandsbediening waarmee je de kaarsen moeiteloos aan en uit kunt schakelen of kunt dimmen. Kies uit timers van 4, 6, 8 of 10 uur voor een gepersonaliseerde verlichtingservaring. Een handige handmatige timerschakelaar van 6 uur onder elke kaars biedt extra controle, terwijl de levensduur van de batterij wordt verlengd.

Wat Uyuni-kaarsen echt speciaal maakt, is hun veiligheid. Met een oppervlak dat niet heet aanvoelt en een ‘vlam’ die niet kan branden, zijn deze kaarsen veilig om te dragen. Laat ze gerust onbeheerd achter, want ze vormen geen brandgevaar en zijn veilig in de buurt van kinderen en huisdieren. Verwen je huis met de magie van Uyuni-kaarsen – stijlvol, veilig en perfect voor elke gelegenheid.

StYLING ADVIES?

Wil jij je interieur een totale make over geven en ben je opzoek naar Stijl Advies?
Neem direct contact op!